פלאפון בבין המצרים

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 15/07/13 00:51 ח באב התשעג

שאלה

שלום רב הרב שלמה בן אליהו

יש לי שאלה שקצת מציקה לי ונרשמתי במיוחד כדי שאוכל לשאול אותה כאן.

בשבוע שעבר אם אני לא טועה זה היה ב-ב' באב בתקופת בין המצרים קניתי אייפון חדש ממש שמחתי והכל ושכחתי מהתקופה של בין המצרים שאסור לקנות דברים חדשים, עברו מספר ימים והבנתי שבין המצרים עכשיו ובדקתי מתי קניתי את הפלאפון ואני די בטוח שזה היה ב' באב וממש נלחצתי ועכשיו אני ממש לא יודע מה לעשות אני אפילו חושב על להחזיר את הפלאפון הזה או משהו ולקנות חדש אחרי שתקופת האבל תיגמר.

אמרתי את זה למשפחה שלי שהם אפשר להגיד מסורתיים מאמינים כמוני בערך והם אמרו לי שאני מגזים ומדבר שטויות ושזה היה בשוגג ושזה לא נורא. אבל אני עדיין נורא לחוץ ולא יודע מה לעשות עכשיו... כבר התחייבתי בתשלומים לפלאפון והכל ואני חושב שאי אפשר לבטל וזה נורא חשוב לי לבדוק מה תשובתכם...

אשמח לתשובה ברורה כדי שלא יישאר לי ספק מה לעשות.. אני מאוד מקווה שזה היה בסדר שקניתי את הפלאפון בתאריך הזה ואם הייתי יודע באותו הרגע על בין המצרים לא הייתי קונה כנראה..

המון המון תודה, אשמח לתשובה בהקדם.

בכבוד רב- דוד

תשובה

בס"ד

שלום רב.

מכיון שקנית את הפלאפון כבר, זה בסדר גמור.. ואין לך מה להתחרט על העבר.

לעתיד - תשתדל להקפיד לא לקנות בבין המצרים.

ברכה הצלחה בכל.