פירסינג

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 03/05/13 13:01 כג באייר התשעג

שאלה

שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההלכה אומרת לגבי פרסינגים, גם במקומות לא שגרתיים, לנשים?

אני מאוד רוצה לעשות כמה, ואני גרה באזור שאין לעניינים האלה חשיבות, לכן כרגע השאלה היא נטו הלכתית.

מקווה לתשובה בהקדם, תודה רבה.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אני מצטט תשובה שניתנה על ידי הרב שרלו בנושא:

"שלום וברכה

אם אנו מחפשים הלכה חדה וברורה האוסרת את הדבר - ככל הידוע לי אין.
אם אנו מחפשים את ההדרכה של ההלכה - נראה כי אם מדובר במשהו חריג מאוד, מושך תשומת לב וכדו´ - לא ראוי.

כל טוב"

אני מקווה שהדבר ענה על שאלתך

כל טוב

הרב אביע"ד סנדרס