פגימה ביסוד

חדשות כיפה הרב צבי קוסטינר 01/10/02 18:13 כה בתשרי התשסג

שאלה

יש לי בעיה שנים רבות שאני נאבק עם הבעיה הזאת אבל לא מצליח לנצח אני לא מדבר על מעשה בעצמו אלא על קרי אין לי שליטה ועם זאת אני נענש קשות על כל חטא כזה לפחות לפי דברי חז"ל שקראתי לכן אחרי שנים רבות החלטתי לפרוש ממאבק ולחפש דרך חוץ לדת האם זו הדרך כי ניסתי כבר את כל מה שיכולתי לעשות לפי דברי חז"ל מה לעשות עוד?

תשובה

שלום רב לך,

ראשית, הנך יכול להתגבר ואינך צריך להתיאש!
אם אדם חוטא בחטא אחד - אין זה אומר שהוא צריך לפרוש מהדת חלילא אלא לנסות ולהתגבר.

ניתן לטפל בבעיה כזו (באופן דיסקרטי כמובן) ולפנות לטלפון 6541899-02 בימים שני וחמישי בין השעות 20:00-23:00, היו כבר הצלחות רבות בענין. מובטחנו שאם תרצה לפתור את הבעיה תוכל לעשות זאת.

הרבה בתפילה, לימוד תורה ויראת שמיים.
קווה אל ד' חזק ויאמץ ליבך וקווה אל ד'

בהצלחה רבה,
ומצפה ורואה בהצלחתך
צבי קוסטינר