עשה לך רב

חדשות כיפה הרב דוד לוי 24/08/09 22:01 ד באלול התשסט

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב.

קודם כל ממש תודה רבה ויישר כח זה מאוד עוזר לי!

משהו קצת בלבל אותי בתשובה קודם כל אם אני הולכת לפי הרב של האולפנא זה אומר שהוא ימשיך להיות הרב שלי גם אחרי האולפנא?

ודבר שני כתבת על הרב שפירא זצ"ל שאומר שצריך ללכת עם גרביים אבל בעצם אם אני הולכת לפי הרב שאומר שזה לא חובה אז אני לא חייבת זה נכון?

תודה רבה רבה!

תשובה

הרב של האולפנא הוא רק עד סוף האולפנה ומחייב אותך רק בדברים הקשורים לאולפנא. אני ממליץ לסמוך עליו גם בנושאים אחרים באותה תקופה.

הרב שפירא זצ"ל אמר שגרביים אינם חובה אבל מי שלומד בבית ספר תורני מסוים יש לדרוש ממנה הליכה עם גרבים.

בברכה דוד לוי