עריות או למות?

חדשות כיפה הרב צבי קוסטינר 02/10/02 07:50 כו בתשרי התשסג

שאלה

כל יום, בקריאת שמע ובמילה "באהבה" בתפילת 18, אני מכוון לקבל עלי 4 מיתות בית דין למען שמו יתברך.

ידוע לי גם שיהרג ובל יעבור מתייחס לגילוי עריות, שפיכות דמים, ועבודה זרה.

אני בעל תשובה והיו לי המון בעיות של עריות, והיצר הרע כל הזמן מזכיר לי את זה ואני פשוט לא יכול להתנתק מזה. אני מרגיש שאני חייב לצאת עם בנות, אני כל הזמן כמעט ועושה איזו שטות ואז חוזר בי למזלי. שאלתי היא אם לא יותר פשוט להתאבד לשם שמים על מנת לא לחטוא בעריות, מה גם שאני טיפוס כעסן (עבודה זרה).

אין איזו פירצה שמתירה לי לעשות את זה? אני ממש מיואש מעצמי.

אני פשוט חסר תקנה, כל איזו תקופה אני עושה תיקון לפגם הברית וחוזר לסורי. רק כשהייתי בישיבה הצלחתי לשמור על עצמי אבל יש בעיה עם הורי ואני מיום אחרי יום כיפור בבית וקשה לי מאוד!!.

בתודה.

תשובה

שלום רב לך,

ראשית, הנך יכול להתגבר ואינך צריך להתיאש!
הנך יכול וחייב להתגבר, וכמובן שלא להתאבד וכל מיני מחשבות אחרות או דיבורים אסורים, אלא חובה עליך להתגבר על היצר.

ניתן לטפל בבעיה כזו (באופן דיסקרטי כמובן) ולפנות לטלפון 6541899-02 בימים שני וחמישי בין השעות 20:00-23:00, היו כבר הצלחות רבות בענין. מובטחנו שאם תרצה לפתור את הבעיה תוכל לעשות זאת.

הרבה בתפילה, לימוד תורה ויראת שמיים.
קווה אל ד' חזק ויאמץ ליבך וקווה אל ד'

בהצלחה רבה,
ומצפה ורואה בהצלחתך
צבי קוסטינר