עליה להר הבית.

חדשות כיפה הרב מאיר נהוראי 30/11/03 15:04 ה בכסלו התשסד

שאלה

קראתי תשובה של הרב קוסטינר אשר שולל נחרצות עליה להר הבית.. מצד שני ראיתי גם שרבנים לא רק שמעודדים עליה אלא אף עולים בעצמם!

אני ממש מבולבל מזה, מצד אחד יש בי את הרצון לעלות ומצד שני אני ראה את הנחרצות של הרבנים אשר שוללים את זה.. אז נכון שאומרים שכל אחד ייעשה מה שרבו אומר לו אך זה מבלבל!!

מה עושים?

תשובה

שלום וברכה

ביחס לעליה להר הבית בימנו הדעות חלוקות. מחלוקת זו יש לה כמה רבדים ויש בה הלכה והשקפה.
עצתי לך שאל את הרב שלך ומה שיאמר לך תעשה. זו שאלה רגישה ולכן התשובה הסמכותית והענינית עבורך תקבל מרבך

בברכת "מי יעלה בהר ה'"

מאיר נהוראי