עירוב בכפר בלום

חדשות כיפה צוות ישיבת צפת 29/10/12 19:35 יג בחשון התשעג

שאלה

איזה כשרות יש במלון כפר בלום והאים יש ערוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בע"ה

שלום רב,

אינני יודע.

מומלץ להתקשר למלון ולבקש לשוחח עם משגיח הכשרות (לכל מלון כשר יש משגיח כשרות, גם למסעדות)
הוא יוכל לתת את מלא המידע - לרבות לגבי עירוב משום שהוא כנראה משגיח שם גם בשבתות.

בברכה
אור

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן