עיבור

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 27/11/05 01:40 כה בחשון התשסו

שאלה

שלום לרב ארז משה דורון ,

אני חוזרת בתשובה בת 37 ,,רציתי לאמר שבכל התהליך הקשה הזה שאני עוברת 15 שנה ובחצי השנה האחרונה בהקפדה והתמדה תודה לאל , יש לי שבירות לא מעטות ,,אך הספר שלך " אור הפנימי " מחזק אותי ונותן לי כוח לעבור את תקופת העיבור שלי וההמתנה הארוכה והקשה ,,אני מודה לך על ספר נפלא זה ,,אודיה בת שלום

תשובה

לאודיה היקרה,
שמחתי לקרוא את דברייך. השם יתברך יתן לך הרבה כוחות וחיזוק גם בהמשך.
אני מציע לך להיכנס לאתר שלנו באינטרנט: www.levhadvarim.com תוכלי למצוא שם עוד הרבה חומר על ספרים שלנו, דיסקים של שמע ועוד פעילויות
בהצלחה רבה,
ארז