עוז-תנועת האם של בנ"ע

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 06/10/11 21:55 ח בתשרי התשעב

שאלה

שלום,אני תלמיד בכיתה ט' והגיע זמננו להיכנס בתור מדריכים לשבטי עוז("בני עקיבא" של כיתות א-ג)ויש לנו מצוקה במדריכים בנים ולכן מאוד ביקשו שאכנס ויש לי התלבטות לא קטנה.

אני יודע שזו שליחות ואם רוצים אותי זה לא סתם אבל מצד שני אני רוצה להשקיע ולהתמיד בלימודיי(כמו שהצלחתי ועשיתי עד עכשיו ב"ה ובעזרתו של הקב"ה !)וזה קצת הרבה מתנגש.

מה אני אמור לעשות?

תודה רבה וגמר חתימה טובה !=]

תשובה

שלום רב,
כל הדרכה היא הקרבה מסוימת אבל, התורה ציוותה אותנו לתת, ללמוד על מנת ללמד זה הכלל בחיים, חשוב להשפיע על הדור הבא. תמשיך ללמוד ולהתקדם, ותבנה אחרים במקביל. כל עוד אתה לא נפגע מאוד מההדרכה, ואתה יכול לשלב, תעסוק בכך ותראה ברכה בעמלך.

כל טוב,
חיים רטיג, ישיבת "בינות" רעננה.