עגלה לפני לידה

חדשות כיפה הרב חיים בריסק 15/06/12 18:59 כה בסיון התשעב

שאלה

שלום הרב,

יש באפשרותנו להשיג עגלה יד שנייה במחיר מוזל.

האם מותר/ רצוי לקנות את העגלה ולקחת אותה אלינו ולאחסן אותה במעין מחסן שלנו עד הלידה (עוד כשלושה חודשים אי"ה)? כיוון שאין לנו אופציות נוספות לאחסון העגלה ואנחנו לא רוצים לפספס את ההזדמנות...

תשובה

שלום וברכה!

יש אמונה טפלה לא לקנות דברים לתינוק טרם היוולדו. אך זו היא רק אמונה טפלה ואין מאחוריה דבר. לכן אם אתם רוצים לקנות, אין כל בעיה. לגבי הכדאיות של העסקה אתם צריכים לשאול את עצמכם כי רק אתם יודעים מה הכי טוב עבורכם.

בברכה,

חיים בריסק