עבודה עברית

חדשות כיפה הרב אייל קרים 09/09/02 23:58 ג בתשרי התשסג

שאלה

בס"ד

לכבוד הרב, שלום!

אני אחראי התוכן של אתר העוסק בעידוד עבודה עברית והייתי רוצה לדעת מה דעת הרב בנידון. להלן שתי שאלות נפוצות שרבים מציגים לי. לי ברורה התשובה אך אין לי אפשרות להכנס לוויכוחים תיאולוגים עם בעלי פיצריות...

1. מה לגבי דרוזים ובדואים המשרתים בצה"ל (לא מדובר בכאלה המקיימים 7 מצוות בני נח)

2. היהודים לא רוצים לעבוד...

בברכה

עדי גינזבורג

www.avodaivrit.org.il

תשובה

עדי שלום
אין זו גזענות לעודד להמריץ ולפרסם "עבודה עברית". גם לדרוזים והבדווים המשרתים נאמנה את עמנו ישמקום, אך כבר הורונו חז"ל,"חייך קודמים".