סרזט

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 25/10/11 00:07 כז בתשרי התשעב

שאלה

שלום.

קיבלתי עצה מאחד מרבני מכון פועה לקחת 2 כדורי סרזט ביום כי הייתי רואה דימום כשהייתי לוקחת רק כדור אחד (אני מניקה).

שאלתי היא אם אני רוצה לנסות לחזור לכדור אחד ביום, האם יש משהו שצריך לדעת או לעשות?

תודה

תשובה

אני כותב לך תשובה עקרונית - כל שינוי במינון, צריך להיות בהדרכת רופא ולא רב.
גם רבני מכון פוע"ה אינם רופאים ואין להם רשות לעסוק ברפואה, (למרות הידע הרפואי הרב שהם צברו, מה שנותן להם את היכולת לפסוק הלכה מתוך הכרת המציאות הרפואית)