ספרים שכתבו בנות בלבד!!!

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 22/12/02 21:49 יז בטבת התשסג

שאלה

שלום!

רציתי לשאול אם אפשר לקבל רשימת ספרים על צניעות בלבד!!! שבנות כתבו ולא בנים!!!!!

וזאת משום שקראתי ספר של בנים ונרדמתי בחצי הראשון של הדף כי כל שניה שאני קוראת זה רק חז"ל אמרו חז"ל אמרו וכ'ו ופשוט נמאס מזה!!! אתם לא יכולים לכתוב בתכל'ס??? כמו שהבנות כותבות למה לערב את חז"ל בכל משפט שני שלכם???

אשמח לקבל את הרשימה מהר.

***

תשובה

בס"ד

כיון שהעלת בעיה חשובה וכאובה אני מרשה לעצמי להציע לך:

א- לכתוב ספר כזה בעצמך.

ב- את יכולה להעזר בספרים שכתבו בנים ולהמיר את התוכן לסגנון ושפה של בנות.

ג- יש ספר של אמונה אלון על כך. ויש ספר של הרבנית דינה הכהן ע"ה. ויש כמה ספרים של הרבנית נריה.

אני מניח שבין הקוראים בודאי יש שיודעים על עוד ספרים.

בהצלחה