סימן מה' ?!?

חדשות כיפה הרב אלישע פיקסלר 29/10/06 21:08 ז בחשון התשסז

שאלה

שלום,כבר שנתיים שאני נפגעת(אני לא רואה)בעינים בערב יום הכיפורים.רק רציתי לדעת אם יש לזה סימן כלשהוא מה' או שזה אמור להעביר לי משהו?!?(שנה אחת נשברו לי המשקפיים ולא ראיתי כלום כל יום הכיפורים ובשנה שלאחריה היה לי פצע בעין ולא יכולתי לפתוח אותה ובקושי ראיתי וזה עבר לי בצאת הצום).

תודה מראש בתקווה שתענו לי יומטוב ורק בשורות טובות.ותודה רבה על העבודה שאתם עושים!!

תשובה

שלום
איננו בקיאים בסמנים כדי לדעת מה עלייך לשפר. אך זה נכון תמיד ואת יכולה לבחור תחום ובו לתקן

בברכה
אלישע פיקסלר