סימון על גבי התנך

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 05/02/02 14:47 כג בשבט התשסב

שאלה

שלום רב

הנני מתכונן לחידון התנך וחשבתי על סימון בתנ"ך בעפרון. שמעתי שיש אנשים שאפילו ממרקרים (מסמנים בטוש זוהר) את הטקסט הייתי רוצה לדעת אם מותר לסמן על התנ"ך ואם כן מה לגבי סימון פסוקים עם השם המפורש

בתודה מראש

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

מותר ובלבד שלא למחוק שם ה'.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן