סידורי שינה אחרי האירוסין

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 19/06/05 16:25 יב בסיון התשסה

שאלה

אחותי הקטנה וארוסה בילו אצלינו בבית בשבת האחרונה, כמובן שהם לא ישנו באותו הבית אפילו לא שנת צהרים, אבל עלתה לי השאלה אני חושב ששמעתי ואני לא בטוח איפה שאסור לחתן לעתיד לישון בחדר של כלתו בכלל.

אם הרב מכיר משהו כזה אשמח לראות מקור, אני יודע שזה רק סייג או גדר, אבל יש בזה משהו משמעותי לטעמי, אבל גם יכול להיות שאני סתם דוס ומחפש איפה להחמיר יותר ויותר.

תשובה

שלום רב
אינני מכיר מקור לכך אבל אני מסכים אתך בהרגשה שראוי לתת לחתן לישון בחדר אחר אם הדבר אפשרי.מצד שני לא צריך להיסחף ולהעסיק את עצמנו יותר מדי בכך.