סופרמרקט

חדשות כיפה הרב דוד פנדל 02/10/06 23:56 י בתשרי התשסז

שאלה

שלום כבוד הרב,

לפני ראש השנה קניתי רוגעלך בסופר שליד ביתי. בגלל בלבולים יצא שכנראה קיבלתי קילו וחצי במקום קילו - על המדבקה היה רשום ערך של קילו וכך גם שילמתי. אני לא בטוח שקיבלתי יותר מדי - אבל חושש שכן וברצוני לתקן.

שאלתי היא - למי עלי להשיב את הכסף? הרי זו מעדניה ששייכת לסניף והסניף שייך לרשת גדולה יותר - למי עלי לפנות? למעדניה? לקופאית? למנהל הסניף? למנהל הרשת?

האם אני יכול לסמוך על כך שמי שאתן לו את הכסף יעביר אותו הלאה ולא ישלשל אותו לכיסו?

מה עלי לעשות?

תודה רבה

תשובה

בדרך כלל המנהלים מוחלים על טעיות כאלה, אבל ליתר ביטחון תתקשר למנהל הסניף ותספר לון על הטעות- הוא מוסמך מטם הרשת למחול.
הרב בר-אלי