סגולת ישראל2

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 13/12/01 11:13 כח בכסלו התשסב

שאלה

לגבי התשובה שענית לי על סגולת ישראל:

צריך לשים לב גם אל התחלת הפסוק:

"ועתה אם שמוע תשמעו בקולי והייתם לי עם סגולה מכל העמים כי לי כל הארץ: ואתם תהיו לי ממלכת כוהנים וגוי קדוש:" וזה אומר שהסגולה תלויה במעשים שלנו ולא מהותית ולכן יש כאן סתירה!!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד
משל למה הדבר דומה, לגרעין של עץ אפרסק מזן משובח וטעים להפליא שנמצא בארון של החקלאי ולא נעשה בו שימוש. הסגולה נשארה בו אך היא מבוזבזת לחלוטין.

אם כן מהי הסגולה?
שלעם אחר לא נאמר דבר כזה. רק אם הוא מתגייר דהיינו אומר "עמך - עמי, ואלוקיך - אלוקי" מתחבר לעם ישראל.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן