סגולות לזיווג

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 11/01/03 18:35 ח בשבט התשסג

שאלה

שלום רציתי לדעת כמה דברים:

1) איזה סגולות יש לזיווג ?

2) האם זיווגו של אדם יכול להיות שונה משאיפותיו? אם לדוג' בגלל שאני דתיה ברמה טובה, צנועה, בוגרת אולפנא ומעונינת בבחור ברמה גבוהה ירא שמים שקובע עיתים, האם יכול להיות שזיווגי מסורתי או חוזר בתשובה, למרות שאני מעונינת בדתי מגיל אפס?

3) אומרים שיש ברכה בבית שעושים בו קידוש בשבת , ואצלנו אנו עושים קידוש בביתה של סבתי האם זה מותר? והאם הברכה שורה גם אצלנו?

אשמח לשמוע תשובתך

תודה

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

הכמיהה הבריאה הזו להתחתן נעוצה בעובדה שהנשמה שלך רוצה להיות שלמה!!!
רק איש ואשה זו יחידה אחת שלמה .
ולכן איש אישה = אדם (אין הטיית נקבה לאדם)
על משמעות המילה אדם מובא בתלמוד בבלי מסכת יבמות דף סב עמוד ב

אמר רבי תנחום א"ר חנילאי: כל אדם שאין לו אשה - שרוי בלא שמחה, בלא ברכה, בלא טובה;

בלא שמחה - דכתיב: דברים י"ד ושמחת אתה וביתך, בלא ברכה - דכתיב: יחזקאל מ"ד להניח ברכה אל ביתך, בלא טובה - דכתיב: בראשית ב' לא טוב היות האדם לבדו. במערבא אמרי: בלא תורה, בלא חומה; בלא תורה - דכתיב: איוב ו' האם אין עזרתי בי ותושיה נדחה ממני, בלא חומה - דכתיב: ירמיהו לא נקבה תסובב גבר. רבא בר עולא אמר: בלא שלום, דכתיב: איוב ה' וידעת כי שלום אהלך ופקדת נוך ולא תחטא.

את הטובה של הבעל המיועד לך,
את השמחה של הבעל המיועת לך,
את הברכה של הבעל המיועד לך.

לכן הכמיהה הזו ל"אהבה" היא נכונה ובריאה ואת צריכה לממש אותה.

יש 2 דרכים כדי לממש :
1)לחפש ולחפש ולחפש ולחפש ולחפש ולחפש.....
2)להתפלל להשם .

40 יום לפני יצירת הוולד מכריזים מי יתחתן עם מי.
זיווג הזיווגים זה אחד מ "העבודות "של השם.
הכל פתוח אם את מוצאת אדם שנראה לך מתאים אל לך להתחשב האם הוא דתי מאפס או דתי מאחד או דתי משתיים או דתי משלוש וכדומה .

אני חושב שאת פועלת נכון כשאת לא משתמשת בכל מיני "סגולות"וקמיעות וחוטים אדומים וחוטים לבנים
וזנבות של חתולים,ומרקי בצל ואכילת רוזמרין ולעיסת חצץ.

אחותי. אל תתיאשי מהשם תבקשי.

ויהי רצון שתבשרי לנו בשרות משמחות בקרוב- אמן.

3) הברכה שורה בביתכם גם אם עושים קידוש אצל סבתא ואדרבא אתם עושים מצווה גדולה.

בהצלחה,

עוזיאל