נסיעה ביום שישי

חדשות כיפה חברים מקשיבים 02/07/01 10:14 יא בתמוז התשסא

שאלה

שלום!

רציתי לשאול האם אפשר לטוס ביום שישי ב- 12 אם אמורים לנחות בשעה- 15 וזהו מקום שאינו מוכר לי

תשובה

שלום לך,
כשיוצאים לדרך לפני שבת צריך תמיד לקחת טווח בטחון שיאפשר להגיע לפני השבת גם במקרה של תקלה, עיכוב בדרך וכדו'. יש שאמרו לצאת זמן כפול מהזמן שאורכת הנסיעה, ויש שאמרו זמן הנסיעה כפול שלוש.
כשמדובר בטיסה, בעיקר למקום לא מוכר, יש לצאת בזמן כזה שיאפשר להגיע בזמן למקום ששובתים בו, גם אם יהיו עיכובים בהמראה, בנחיתה, ביציאה משדה התעופה וכדו'.
יש לנהוג בחוכמה ובזהירות, ולא לומר "לי לא תקרה שום תקלה", בכדי להגיע בנחת ובבטחה אל היעד.
בברכת נסיעה טובה
יוני, חברים מקשיבים