נישואין

חדשות כיפה הרב רונן נויבירט 22/06/15 20:04 ה בתמוז התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב ,

אני נשואה ילד אחד שמלאו לו שנה. בעלי שהיה בעל תשובה לצערי הרב, פרק עול ואינני יודעת מה לעשות. אני רוצה להתגרש ממנו אך אני מרחמת על הילד הוא כל כך אוהב אותו אך בעלי, למרות שאינו שומר תורה ומצוות יכול להועיל לחינוכו של הילד כדי שיהיה צדיק שומר תורה ומצוות אך גם את זה הוא אינו עושה ! יחסינו מאוד התעוררו בעקבות כך אני חשה ששאני נשואה לאדם זר .אני כבר מיואשת אנא עזור לי בבקשה ותן לי עצה תודה מראש על תשובתך

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

צר לי מאוד מאוד לשמוע על המקום אליו הגיעו חיי הנישואין שלכם. זה לא דבר שאפשר לפתור בתשובה כתובה, עליכם לפנות באופן דחוף לגורם מייעץ, רב או מטפל זוגי, כדי לתת סיכוי ולהציל את הקשר ביניכם.
אתם צריכים לעשות עבודה משותפת ומאומצת כדי להחזיר את ביתכם על כנו, עבודה שתצריך מכל אחד מכם ויתורים ונתינה לאחר.
חובה עליכם לנקוט במידה הסבלנות והסובלנות, לשפוט לטובה ולדון לכף זכות. רק כך יימצא סיכוי לסלול מחדש את הדרך לזוגיות בריאה.
כאמור, עליכם למצוא גורם מקצועי ואובייקיטיבי שיכול להכווין אתכם בתהליך.
בהצלחה. בשורות טובות. רונן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן