נישואין

חדשות כיפה הרב שי פירון 30/10/01 09:59 יג בחשון התשסב

שאלה

שלום

רציתי לשאול לגבי טבעת לגבר- האם זה מותר? ומעבר לכך- אין זה רצוי? היום כאשר נשים וגברים עובדים ולומדים יחדיו יש צורך לסימן היכר של נישואין גם לגבר ולא רק לאישה- וע"י זאת ניתן למנוע מצבים מביכים ולא נעימים... תודה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

דברת,

אין איסור לגבר ללכת עם טבעת למרות שהרב פיינשטיין לא רואה בכך אלא מעשה שיש בו כיעור. זאת בשל העובדה שיש בכך דימוי למנהג גויי. אולם, אין בכך איסור ולכן אם את מרגישה צורך בכך שבעלך ילך כך, הדבר מותר.

שי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן