נטילת ידיים של שחרית

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 31/07/06 09:17 ו באב התשסו

שאלה

שלום וברכה כבוד הרב..

ברצוני לדעת אם אני נוטל ידיים של שחרית כמו שצריך, הדרך שבה אני נוטל היא כזאת: בבוקר אני קם הולך לנטול ידיים לא מברך , הולך עושה את צרכיי ואז שוב הולך למטול ידיים והפעם מברך על נטילת ידיים ואז אני הולך לשטוף פנים ואת הפה ואז מברך אשר יצר וברכות השחר. הדרך נכונה? אם לא מהי הדרך הנכונה לנטילת ידיים של שחרית בוקר..?

תודה רבה!!

תשובה

בס"ד

אכן זוהי הדרך הנכונה, רק שאחרי שאתה מברך "על נטילת ידים" ישר אח"כ תברך "אשר יצר" ואל תחכה עד שתשטוף את הפנים והפה.

חזק וברוך

בהצלחה