מתן שם לבתי הבכורה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 23/02/04 04:42 א באדר התשסד

שאלה

דחוף!!!

שלום אשתי ואני מתלבטים בין מס' שמות ועלינו לקבל החלטה איזה שם להעניק לבתנו הבכורה. אולם ידוע לנו שישנם שמות שאינם מקובלים ("כשרים") וגם יש את כל נושא הנומרולוגיה. הילדה נולדה ביום רביעי לפנות בוקר 18/02/2004 בשעה 24:30

השמות שביניהם אנו מתלבטים ומבקשים את עזרתכם האם הם קבילים : רעות, שירן, שחר, רומי,זיו, ניצן.

אודה לכם באם תחזירו תשובה במהרה

תשובה

שלום וברכה
אין הרבה שמות "לא כשרים".
נהוג לבחור שם שיש לו משמעות מסוימת, והוא גם יהיה חביב על הילד. בוודאי שלרעות, שחר, זיו וניצן יש משמעות.
לנומורלוגיה אין כל משמעות, ואל תבזבזו את זמנכם על נושא זה.

כל טוב ומזל טוב