משמעות השם דניאלה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 27/06/06 10:38 א בתמוז התשסו

שאלה

שלום רב כבוד הרב!

מה משמעות השם דניאלה? מותר לקרוא בשם זה לבת???הגימטריא של השם אומרת משהו על הבן אדם?

האורן של השם אומר משהו????

תשובה

בס"ד

אני רואה שקוראים לך בשם הזה ואת צריכה להרגיש איתו טוב.
אנחנו לא בודקים שם על פי הגימטריא שלו למרות שזו גם דרך. אנחנו בודקים על פי המשמעות שלו ועל פי האנשים שעל שמם הוא נקרא. אני מקווה שאת קרויה על שם אדם חיובי. אבל בהחלט יכול להיות שההורים שלך קראו לך בשם הזה כי סתם כך הוא מצא חן בעינהם.

בכל מקרה המשמעות של השם הזה היא גם דין וגם חסד. כי שם אל הוא שם של חסד. מהפסוק - "חסד אל כל היום"
דניאלה הוא שילוב של חסד ודין. דהיינו שילוב של דיוק בסדרי החיים עם עוצמות וחיוניות. זו המשמעות - ונסי להגשים את המשמעות הזו בחיים שלך.

בהצלחה