משיכת נוער לשמירת מצוות - המשך

חדשות כיפה הרב אייל קרים 30/05/02 10:32 יט בסיון התשסב

שאלה

תודה רבה על ההתיחסות! אך עדיין לא הבנתי מה לעשות עם החניכים "הגוררים" שאינם מוכנים להתקרב? חשוב לי לציין שאיני רוצה בהפרדתם מן השבט או מהסניף.

אם תוכל לתת לי רעיון מפורט שאוכל לפעול לקירוב חניכי.

תודה רבה אמנון.

תשובה

בנוגע לחניכים "הגוררים" שאינם מוכנים להתקרב הרי גם אלו שכבר התקרבו מאנו לפני כן להתקרב ובכל זאת לאור השתדלותך הצלחת לקרבם. לכן יתכן שזה ענין של זמן ויתקרבו. ויתכן גם שלא, כפי שציינתי, שאי אפשר להשיב את כולם להקב"ה עכשיו ומיד. זהו תהליך שלוקח זמן.
רעיון מפורט כיצד לעשות זאת אין לי. לשם כך עלי להכירך וכן את בני שבטך, ועל כן תשכיל לעשות אם תתיעץ בזה עם המזכ"ל שהוא מחנך מופלג מבין גדול בחינוך, וגם בעל נסיון.