מקורות למכנסיים

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 14/01/03 21:29 יא בשבט התשסג

שאלה

ב"ה

רציתי לדעת מאיזה מקור בתורה אנו לומדים על האיסורים ללכת עם מכנסיים (ראיית הפיסוק) ראיית המרפק וראית הברך!

אשמח לקבל תשובה!!!

תודה!

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

כדאי לך לעיין בספר "קדושים תהיו" של הרב שמואל כץ
ושם יש לך את כל המקורות ואת כל פסקי ההלכה לנושא זה .לאורך ולרוחב וגם לעומק.

עייני גם בספר "הצנע לכת-האשה והמצוות" של הרבאליקים אלינסון פרק חמישי עמוד161 כל המקורות מהתורה ומהפוסקים.
אם תקישי את המילה "מכנסיים"או מכנסים כאן באתר תתקלי בהמון תשובות בנושא.

קדימה צאי לדרך החיפוש בלי להתעצל!

בברכה,

עוזיאל

.

בברכה,

עוזיאל.