מציאת זיווג

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 12/09/02 14:00 ו בתשרי התשסג

שאלה

שלום לכבוד הרב, וגמר חתימה טובה אמן.

שאלתי היא האים יש עניין סגולה למציאת הזיווג כאשר קוראים שיר השירים?

דבר שני כתוב בשיר השירים: "אם תעירו ואם תעוררו את האהבה" למה הכוונה?

זה מעורר בי את השאלה שאולי אסור לחפץ את בן זוגי כי עדיין לא הגיע הזמן?

למרות שאני חושבת שכבר מזמן הגיע זמני... אני בת 24 (בכסלו בעז"ה) ויש נקודות שבירה לפעמים שכבר הייתי רוצה בגיל כזה לבנות בית נאמן וילדים צדיקים לקדוש ברוך הוא בעז"ה

יהיה בסדר בעזרת ה'

תודה וחג שמח

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

1) כדי למצוא את החצי השני שלך את צריכה לעשות 2 דברים: 1. לחפש 2.להתפלל להשם.
יש גם בסוף ספר תהילים תפילה מיוחדת עבור זה.

2) הכוונה היא שלא כדאי "ללחוץ " את הקב"ה לעשות את רצוני . השם יודע את הזמן של כל דבר ואת המקום של כל דבר ומתי ואיך לעשות אל לבני האדם לתת "עצות" להשם בנוגע לגאולה.

3.תגידי ,למה את מחכה??????
קדימה במזל טוב ?

עוזיאל