מציאת זווג

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 06/05/12 23:39 יד באייר התשעב

שאלה

כבוד הרב שלום!

יש לי בעיה חמורה למצוא בן זוג המתאים לי ,היו לי מערכות יחסים אפילו ארוכי תווך בעבר וזה היה ניגמר בפרדה למרות כוונתי להתחתן. כיום אני בקשר ידידותי עם מישהו שמעוניין בי אבל אין שום התקדמות מעבר לשיחות טלפון ואני מתפללת שזה יהיה יותר רציני ונוכל להתחתן ולבנות בית,נסhתי המון דרכים אך לא מצאתי שום פתרון, אני כבר מתקרבת לשלושים ואין לי מושג מה לעשות אני פשוט מיואשת כבר ואין לי תקווה יותר, וברצוני לשאול מה אפשר לעשות בעניין? או איזה תפילה יכולה באמת לעזור לי.

תודה.

תשובה

נשמה יקרה,
לפעמים באופן לא מודע אדם מעכב לעצמו את הזיווג, בגלל פחדים וחוסר אמון בעצמו או ביכולת שלו להקים בית ולבנות זוגיות.

אני מציע לך להצטרף לסדנת "שקוף" לנשים שהמחזור הבא שלה מתחיל בתאריך ח' סיון 29/5/12 בסדנה מקבלים כלים להכיר את עצמך ולהבין מה חוסם אותך. תוכלי לקבל עוד מידע על הסדנא באתר הבית של "לב הדברים" או במשרדי לב הדברים: 02-5667567
אני חושב שסדנא כזאת יכולה מאד לעזור לך.
בהצלחה רבה
ארז