מכינה

חדשות כיפה הרב אלישע פיקסלר 28/08/06 10:06 ד באלול התשסו

שאלה

חבר שלי מתחיל ללמוד בעז"ה במכינה "קשת" ברצוני לדעת מה דעתך על המכינה..איך היא מבחינה דתית? ועד כמה באמת מתחזקים שם..?

תשובה

שלום
מכינת קשת כמו מוסדות אחרים היא מוסד בו מנסים לחנך לאהבת תורה , ליראת שמים ולאהבת העם והארץ. האם הבחור יתחזק ? זה תלוי בעיקר בו וברצון שלו . כי אם מישהו לא רוצה אז גם במקום הטוב ביותר הוא יתדרדר. תפקיד החברים הוא לעודד את הבחור לגלות את רצונו לגדול בתורה גם אם זה בא קצת על חשבון הקשר...

בברכה
אלישע פיקסלר