מי הם חברים מקשיבים ?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 22/04/01 14:04 כט בניסן התשסא

שאלה

מי אלה ה"חברים המקשיבים"?

איפה הם למדו/לומדים?

איזה שאלות אפשר לשאול? באמונה?

הלכה? צניעות?

תשובה

אנו מביאים כתבה שהתפרסמה על הקו הפתוח "חברים מקשיבים" ומספרת על פעילותו -

חברים מקשיבים - יש עם מי לדבר

קרה לך פעם שאיזו שאלה באמונה, בהלכה או בעניין אחר הטרידה אותך ולא מצאת את מי לשאול? היית פעם במצב שעמדת בפני איזו התלבטות קשה, אך לא מצאת עם מי להתיעץ?

את תשומת לבנו משכה מודעה חמודה - "חברים מקשיבים - הטלפון שלך לשאלות שבאמת מציקות… באמונה, הלכה, צניעות, התלבטויות אישיות ועוד".

הרמנו את השפופרת וחייגנו. ענה לנו מתניה, בחור צעיר ונמרץ, ואחד הפעילים בקו, ושאלנו אותו כמה שאלות.