מיקרוגל לחלבי ובשרי

חדשות כיפה הרב שמואל זעפרני 28/04/03 14:40 כו בניסן התשסג

שאלה

בס"ד

לכבוד הרב שלום וברכה!!!

ראיתי פה באתר לא פעם אחת תשובות בנוגע למיקרוגל חלבי ובשרי משהו שאם רוצים בדיעבד להשתמש במיקרוגל אחד לחלבי ובשרי אז צריכים להקפיד לכסות את כל מה שמכניסים בשתי כיסויים.

אני, עד היום לא מבין איזה שני כיסויים יש??

הרי יש רק את הכיסוי שקונים שמיוחד ששמים על הצלחת במיקרו? איזה עוד כיסוי יכול להיות?

ב) מה קורה אם שמים רק כיסוי אחד? ואם זה לא הועיל אז איך נכשיר את המיקרוגל עכשיו??

תודה רבה!!!

תשובה

יונתן שלום,
אני יוצא מתוך נקודת הנחה שראיתה את שלבי ההכשרה של מיקרוגל, ושאלתך ביחס לשלב האחרון בהכשרה של כיסוי האוכל.ובכן הכיסו יכול להיות או של נילון או של ניר.
בברכה וכל טוב
שמואל זעפרני