מורה פתוח

חדשות כיפה הרב ישראל סמט 19/06/02 16:41 ט בתמוז התשסב

שאלה

אני לומדת מחשבים ויש לי מורה אבל יש קצת בעיה איתו

א. הוא צוחק איתנו ומדבר על כל מיני, אין עם זה בעיה?

ב.כשאנחנו צריכות עזרה הוא מתכופף אל המחשב שעל ידו אני יושבת ומסביר לי הוא ממש קרוב עד שכמעט נוגע בי

מה לעשות??

תשובה

שלום וברכה

קשה לענות תשובה כללית לשאלה מסוג זה.
אנשים החיים בחברות שונות, נוהגים בנורמות שונות בנושא הצניעות. כך שמה שנראה לך קרוב מאד, יכול להראות לאדם אחר כהתנהגות רגילה.

באופן כללי חובתכן לדאוג לגבולות הקשר עם המורה. התלמידות לא חייבות לדבר איתו על כל מיני נושאים, ואם הוא מתקרב למרחק שנראה לך קצר מדי, אפשר להרתע קצת ולתת לו תחושה שהוא התקרב מדי.
(כדאי להשתדל לעשות זאת בעדינות כדי שלא יעלב).

ישראל סמט