מוצצים ובקבוקים של תינוק

חדשות כיפה הרב דוד לוי 25/03/09 11:55 כט באדר התשסט

שאלה

יש לי תינקת בת 3 חודשים שרק יונקת, מעולם לא אכלה שום דבר פרט לחלב שלי, בהנקה ישירה או שאוב מבקבוק...

האם יש צורך לקנות לה מוצצים ובקבוקים חדשים לפסח?

(כמובן שמדובר בבקבוקים שהכילו רק חלב אם שאוב ולא שום תחליף שעשוי להיות חמץ..)

תודה מראש ופסח שמח וכשר!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לתנוקת שלך לא צריך בקבוקים ומוצצים חדשים רק לנקותם מבחוץ.

חג שמח וכשר
ומזל טוב גידול קל נעים ומוצלח
דוד לוי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן