מה קורה שאני מרגישה כאילו עברתי גלגול נשמות?

חדשות כיפה הרב אמיתי אחיה 01/09/06 13:46 ח באלול התשסו

שאלה

שלום כבוד הרב אני כותבת לך שאלה אני מקווה שתוכל לענות לי אז ככה אני מרגישה כאילו עברתי גלגול נשמות וששלחו אותי מלמעלה כדי לשנות משו בעולם הזה ובנוסף לזה אני רואה הילות מגיל קטן מאוד מגיל 4 אז תענה לי אם אני יכולה לעשות עם זה משהו

תשובה

בס"ד
לנעמה
שלו'
בודאי שנשלחת מאוצר הנשמות לתקן משהו בעולם הזה. בודאי התברכת בכשרון כלשהו באופן מיוחד מסתבר שבכשרון ההוא יש לך מה לתקן בעולם.
האם יש משהו בתורה שאת מחבבבת במיוחד? עסקי בו.
האם יש מישהו בסביבה שלך שאת יכולה לעזור לו באופן מיוחד? הוא שם בשביל זה.
שבת שלו' ובהצלחה!
אחיה שלמה אמיתי