שאל את הרב

מה לעשות?זה חשוב לנו בהקדם האפשרי

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 20/11/07 18:36 י בכסלו התשסח

שאלה

בס"ד

כבוד הרב,

אנחנו בשמינית והכרנו בבנ"ע ויודעים שבעז"ה נתחתן באיזה שהוא שלב, בשנה הבאה כל אחד מאיתנו יילך למקום אחר ואנחנו שניינו יודעים שאנחנו לא נעמוד במרחק הזה לתקופת זמן ממושכת יחסית(אפילו שבוע)וחתונה בזמן הקרוב זה לא תלוי בנו יש איזה סיבה טכנית שבגללה אנחנו לא נוכל לפחות בשנה הבאה להתחתן,ולהפרד באמת שאין מצב לזה וגם לדבר פחות מדי זה ממש לא אפשרי במיוחד,אז מה עושים?!

יש איזה שהוא עניין שחייבים להתחתן או משו כזה?אנחנו די לא יודעים מה לעשות,אנחנו כבר עכשיו חושבים על זה שאנחנו בקושי נראה זה את זו בשנה הבאה וזה מטריף ת'מח, ואנחנו די מתוסכלים מזה,

אנחנו נשמח לייעוץ בהקדם האפשרי!!!

תודה רבה!!!

תשובה

שלום רב,
לפעמים אני לא יודע אם לצחוק או לבכות, כמות השאלות בסגנון הזה שאני מקבל היא פשוט אדירה.
גיל החברות הולך ויורד, ועוד מעט אקבל שאלות מבני עשר על רצונם להתחתן.
מה מטריף אתכם? עוד שנה? לפי דבריכם, לא תוכלו להתפתח שנה הבאה במקומותיכם, אם כך, תחשבו אתם מה הפתרון, להיפרד, לא, להתחתן, לא, להיות ביחד לא יודעים כיצד. מהן התוכניות שלכם לשנה הבאה?
תנסו לראות מהן האפשרויות שלכם. ותנו לזמן לעשות את שלו. מי אמר שכבר צריכים להחליט על חתונה, אולי אתם לא מתאימים?
בקיצור, תתמקדו בבגרויות שלכם, בבניה של תוכנית לעתיד, ותראו איך הדברים משתלבים ביחד.

כל טוב,
חיים רטיג, ישיבת ההסדר "בינות" רעננה.

כתבות נוספות