מה לכתוב בהזמנה לחתונה ?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 12/09/02 11:11 ו בתשרי התשסג

שאלה

שלום לכבוד הרב בע"ה אני מתחתנת בקרוב ורציתי עזרה במציאת פסוקים/ציטוטים מהכתוב בקשר לחתונה /נישואין/אהבת להזמנה. יש לי מעט מהציטוטים המוכרים (משיר השירים וכ"ו) אך רציתי יותר מיוחדים ולא מוכרים

אנא אם באפשרותך לעזור לי בדחיפות

תשובה

ב"ה

מזל טוב !!!
כדאי לך לעיין בספר ישעיהו בתחילתו ובסופו יש שם נבואות נפלאות !!

את יכולה גם לעיין גם בשירים של רבי יהודה הלוי ורבי שלמה אבן גבירול יש שם עוצמה אדירה של ערגה.

העיקר הוא לבחור משהוא שאתם מתחברים אליו ,
משהוא שמבטא עבורכם,
כי זו החתונה שלכם.

מזל טוב.

עוזיאל

בברכה,

עוזיאל