מה יהיה ?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 11/09/02 00:45 ה בתשרי התשסג

שאלה

כבוד הרב

רק רציתי לבקש ממך עידוד רוחני למצב הקשה בו אנו נמצאים. אני כל הזמן שומעת שהמצב יילך ויחמיר ומעין "שמועות" על גוג ומגוג שמתקרב.

הייתי רוצה חיזוק במיוחד בימים אלו שבו אנו אומרים לאחר התפילה: "ה' אורי וישעי ממי אירא"

תשובה

ב"ה

חגית שלום.

אנא עייני ב:https://www.kipa.co.il/magazine/main.asp?cat=6

"אם תחנה עלי מחנה לא אירא לבי אם תקום עלי מלחמה בזאת אני בוטח"

אנו נמצאים בכמה בסוף הדרך של הגלות ובעיצומה של תהליך הגאולה .
יתכן שהמשיח יבוא היום.
ואז הוא יקבץ את כל עם ישראל ויערוך מלחמת נצחון עם כל הגויים שרוצים ברעתנו.
אח"כ הוא יבנה את בית המקדש.

עייני ברמבם בסוף הלכות מלכים.

היום כן היום.

בברכה,

עוזיאל