ל

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 24/05/05 19:52 טו באייר התשסה

שאלה

שלום כבוד הרב שמי אורי ואני לומד בישיבה בכיתה ט'

יש לי ילד בכיתה שאני לא רוצה לשתף אותו במדורת ל"ג בעומר כי הוא מציק מאד ושנה שעברה הוא הרס לי את המדורה מה אני יכול לעשות כדי לא לפגוע בו(אם אפשר)

תשובה

שלום רב
השאלה נפלאה.חשוב מאד בימים אלו ליצור אהבה גדולה בין הילדים כדי שלא להיכשל בחטאים של תלמידי ר"ע שלא נהגו כבוד זה בזה.יחד עם זאת,כיון שאתה חושש להתנהגות אותו ילד כדאי לשוחח עמו ולהבטיח התנהגות סבירה ואולי אף לערב את הוריו בשיקוליך כך שלהבטחתו יהיה יותר תוקף.