לשון הרע

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 21/10/11 10:41 כג בתשרי התשעב

שאלה

שלום הרב

האם להגיד לאנשים דבר בכבודו של מישהו זה נחשב לשון הרע

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אם כתוצאה מזה הם יחשבו עליו מחשבה שלילית - כן. לכן צריך להיות זהירים מה מדברים ובפני מי.
אבל אם הכוונה היא טהורה, לשבח מישהו כדי ללמוד ממנו וכד'- אין צורך לחשוש סתם.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן