לפרסם או לא?

חדשות כיפה הרב חיים נבון 20/07/08 11:14 יז בתמוז התשסח

שאלה

בס"ד

שלום רב,

בעז"ה אני מתכננת לערוך ביישובי מכירה שהכנסותיה נטו ייתרמו למטרה כל שהיא, האם לפרסם במודעה שההכנסות הן לתרומה? (כדי שיותר יקנו) או שזו היא גאווה של התפארות במעשה טוב כיוון שכבר עשיתי כמה וכמה מכירות כאלה ואני חושבת שכבר כולם יודעים שזאת אני...

מה לעשות?

תודה רבה!

להתראות.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וטוב.
אין כל מניעה לפרסם שהמטרה היא לצדקה. ואדרבה: אם על ידי כך ירבו המשתתפים, הדבר טוב יותר. אל תחששי לפרסום שמך, כיוון שאת עושה לשם שמים. ואמנם טוב לעשות צדקה בסתר, אך רק כשהדבר אינו פוגע בצדקה ובחסד.
יישר כוחך.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן