ללא נושא

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 10/06/04 12:44 כא בסיון התשסד

שאלה

שלום לכבוד הרב!

בנוגע לתשובתך על נישוק האישה בכל מיני מקומות בגוף יש לי מס' שאלות.

1.התשובה הזו הופיע ביחס לכמה שאלות ולכן לא ברור אם היא נכונה או לא ואני יסביר: בספר אמונות (בדקתי גם אני בעצמי) כתוב שמותר ואתה אוסר משום מה?

אישתי מאוד רוצה את זה ואני לא יודע מה לעשות בנידון?

2.איזה ספר ניתן לקנות אשר מדבר ספיציפית על יחסי אישות לא הלכות טהרה אלא על יחסי אישות.

אודה לך על תשובתך המהירה!

חמדה

תשובה

12. שלום רב:
השאלות בתחום זה אינן מתאימות לאתר ולכן אם באמת זה מטריד אותך עלייך ללמוד את ההלכות ומומלץ לקנות את הספר "טהרת בת ישראל" – הרב אליהו שליט"א.
בכבוד רב: מיכאל ברום.