ללא נושא

חדשות כיפה הרב מאיר נהוראי 05/06/05 18:43 כז באייר התשסה

שאלה

שלום.

אני בת 18, ובעז"ה בשנה הבאה אני יעשה שירות לאומי בעיר בדרום. הציעו לשדך לי מהישיבת הסדר שם מישהו בשיעור א' שמתגייס רק בפסח בשנה הבאה וזה אומר שמימוש הקשר בשנה הקרובה לא יוכל להתבצע, מצידי אני רוצה רוצה להכיר עכשיו גם אם זה למטרת חתונה, האם יש בכך משהו פסול שאני אסכים להפגש עם אותו בחור? זה כדאי? או שצריך לחכות? מה לעשות?

תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

אני מציע לך להתמקד השנה בשרות לאומי. שלב ההכרות יכול להידחות לאחר השרות. אם תכניסי את עצמך להכרויות בשלב כה מוקדם במהלך השרות הלאומי חוששני שתפסידי את תרומתך וחבל. לגבי הבחור אם תכירי אותו בשלב שלפני ההליכה לצבא ותגיעו למסקנה שעליכם להתחתן תדעי שתהיה סיטואציה מורכבת ולכן תשקלי היטב אם את מעונינת להיכנס למצב שכזה

בברכה
מאיר נהוראי