ללא נושא

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 27/07/04 22:19 ט באב התשסד

שאלה

בס"ד

לכבוד הרב שלום!

אני בן 14 וחצי חניך בשבט הרא"ה בבני עקיבא והשבט שלנו שבט מעורב שזה אומר שאנחנו נפגשים כמעט כל יום הבנים והבנות והרוב שומרים נגיע (אני ביניהם...) אבל יש אחוז מסוים שלא דתי כל כך ולא שומר נגיע ולא מתלבש צנוע ולפעמים מעשן זה בערך 6 אנשים שלוש בנים שלוש בנות והם כאילו "המקובלים"... אני חבר של טוב של כול אלא והשאלה שלי היא האם להגיע לפפגישות או לא?

כל החברים שלי מגיעים לשם לא רק החברה הרעים

מה לעשות?

תשובה

ליאיר שלום רב
שאלתך נכונה וראויה להערכה
א. גם בחופש יש לבנות את סדר היום בצורה נכונה תפילות במניין ושיעורי תורה טיולים ופעיליות העוזרות למנוחת הנפש
ב. יש לעשות כל מאמץ להיות בחברת בחורים חיוביים ולא כאלה שרחוקים מתורה
ג. יש להקפיד מאד לא להיות בחברה מעורבת
מיכאל ברום