ללא נושא

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 09/07/04 01:19 כ בתמוז התשסד

שאלה

שלום!

אה..יש כזאת בעיה (אני בטוחה שזה בעוד מקומות) אבל ילדים קטנים חילונים או דתיים כאלה מסתובבים ברחובות נאמר בערב ומשחיתים רכוש וכשעוברים לידם הם מקללים וזורקים עלינו אבנים ואם נאמר להם או נעיר להם הם בכלל ישתגעו אז כאילו אנחנו לא יודעות מה לעשות זה ממש עצוב לראות את זה ככה אנחנו לא יכולות לעשות כלום ועוד דווקא בגלל ששאנחנו דתיות אז הם עושים לנו בעיות

בתודה מראש מור

תשובה

למור שלום רב:
בדור שלנו ניתן להשפיע רק ע"י קירוב, אהבה וחום וע"י הסברים נעימים ונחמדים, קשה מאוד לדבר אל לב הילדים הללו בדרך של נזיפה או הערה.
בברכת התורה: מיכאל ברום.