לימוד תורה בזמן הפנוי

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 24/06/12 12:56 ד בתמוז התשעב

שאלה

שלום כבוד הרב.

ברצוני להתחיל בתקופה הקרובה,בחופש הגדול ללמוד תורה לשמה כתוצאה מרצון לדעת יותר,להחכים ולהיות אדם יותר טוב. אני מאמינה שלימוד התורה מביא לשלל דברים טובים מאלה.

הכיוון שלי הוא לימוד רוחני בשילוב עם פסיכולוגיה,סוצולוגיה וכל מה שקשור לנפש האדם. זהו תחום העניין שלי כרגע.

אשמח אם תוכל להמליץ לי על ספרים הקשורים לנושא,על שיעורים באינטרנט וכ'ו.

תודה!

תשובה

אני חושב שמאד יכול להתאים לכיוון שאת מחפשת השיעורים והספרים באתר לב הדברים:
http://www.levhadvarim.com/
בהצלחה רבה
ארז