לימוד פאנג שוואי

חדשות כיפה רבני מעייני הישועה 29/12/13 15:40 כו בטבת התשעד

שאלה

לכבוד כבוד הרב שלום וברכה!

הנני לומדת כבר כמה חודשים לימודי פאנג שוואי!

זה בעצם אנרגיה טובה בבית , איך לשפר עליי׳ הזזת החפצים וכו....

אני דתייה חרידית , עם אמונה ב״ה גדולה בהקב״ה !

והתחום הזה מאוד אהוב עליי כי יש אפשרות לעזור ושפר איכות חיים

אך עכשיו אני רוצה לדעת אם זה לא נוגד את ההלכה?

עכשיו שאנחנו כבר מתקדמים בלימודים וזה נהייה יותר מדיוק כגון שישנם מצבים של ריהוט שצריך לשים בצורה כזאת שצריך לחשב לפי התאריך לידה ( הלועזי!)

אני מאוד רוצה להמשיך ללמוד ורואה בידע של הפאנג שוואי המון כח ואפשרות לשינוי לטובה!

האם יש בזה בעיה???

תודה מראש על הייעוץ!

ישר כח

שרה

תשובה

שלום,

על רגל אחת,

יש בעיה בהתמסרות לכל שיטה רוחנית מחוץ לתורה שעניינה ליצור אנרגיות-כוחות רוחניים כלשהם.

זה בעייתי באופן מיוחד להתייחס לזה כתורה מסיני, ולחיות בהתמסרות לעניין כמו התמסרות להלכה.

הייתי מציע לך להחליף את הפנג שוואי בלימוד מודעות עצמית, ברוח היהדות, דרך פנימיות התורה או חסידות, בצורה של לימוד תורה או סדנה. יש לנו אוצרות מדהימים משלנו, איננו זקוקים להרחיק לכת לסין כדי למצוא התרוממות רוחנית.

בהצלחה,