לימודים - המלצה

חדשות כיפה הרב צבי קוסטינר 07/10/02 21:21 א בחשון התשסג

שאלה

שלום לכבוד הרב

אני בוגר ישיבת הסדר. אני חפץ ללמוד תורה בקדושה אך צריך גם מקצוע. האם אתנ מכיר מסגרת שבה ניתן ללמוד הנדסאי - מסגרת עם קדושה עד כמה שניתן ועם רמה סבירה? תודה

תשובה

שלום וברכה.
במכון לב יש לימודי ערב של הנדסאים ובשאר היום אפשר ללמוד בכל ישיבה בירושלים. ואף אני שלחתי תלמידים לשם.זה הכי אידאלי גם לומדים מקצוע ברמה גבוהה וגם לומדים בישיבה. יכול להיות שזה יקח יותר שנים אבל זה שווה שכך אינך יוצא מעולמה של תורה. (אם תרצה יותר פרטים, שלח שאלה שוב)
בברכה, צבי קוסטינר.