להתחיל מבראשית

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 10/01/03 14:06 ז בשבט התשסג

שאלה

מאז שיצאתי לחיים האמיתים מבית ספר לשירות לאומי אני מרגישה שאני ממש א חזקה מבחינה דתית וכן הייתי רוצה להתחזק...

מתעוררות לי המון שאלות שאני נכנסתי אליהם לעומק אך מתוך זה אני לא מבינה מה מיוחד?

למה זה? מי החליט?

נורא קשה לי עם זה

ואני רוצה לתקן ולהתחזק איזה דברים אני יכולה לעשות? כדי להתחיל וללמוד מהבסיס ולאט לאט לעשות את רצונו של הקב"ה?

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

יישר כוחך שאת מתמודדת עם המציאות ולא נכנעת !!!!

כדאי לך להתחיל מבראשית ולהתקדם בלימוד לאט לאט כמו שכתבת. עדיף להתקדם במקביל בלימוד ההלכות כדי לדעת מה לעשות ובלימוד אמונה ומחשבה כדי לדעת למה לעשות.
ולצרף לזה שינון מיוחד של ספרי מוסר לעבודת המידות.
מאוד תלוי מה מבנה האישיות שלך בכדי להדריך אותך מה מתאים לך ומה לא.

אשמח לענות על שאלות ספצפיות שיתעוררו לך.

חזקי ואמצי!!!!!!!!

בברכה,

עוזיאל