לדבר עם בנות

חדשות כיפה הרב דוד לוי 27/03/09 03:14 ב בניסן התשסט

שאלה

רציתי לשאול את הרב האם מותר לדבר עם בנות באינטרנט, אם אפשר בבקשה דעות של רבנים בנושא.

תודה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל שלום,
אין אני מביא 'דעות של רבנים' אלא את דעתי כפי שלמדתי וקיבלתי מרבותי ולפי הבנתי את התורה ?

לגבי שיחה עם בנות באינטרנט - רצ"ב תשובה דומה
שכבר עניתי ואין כמעט הבדל בין התשובה לפלפון לשאלתך

ומה אם לדבר עם בנות בפלאפון? האם זה מותר?
תגובת הרב:

אם הכוונה לקשר עם בנות זה אינו ראוי ולא משנה כיצד מדברים. אין איסור בפני עצמו לדבר עם בנות בפלאפון כאשר זה נצרך.

יתכן שבתשובה באתר יש הרחבה נוספת - עיין שם

שבת שלום דוד לוי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן